Loading Laddar...
 

Bil

Inskrivning & Information

Kom in eller ring till trafikskolan så hjälper vi dig med all information om utbildningen, priser, körkortstillstånd mm. Hos oss kan du även göra syntest.

 

Enstaka lektioner, planerad utbildning eller intensivkurs?

Personlig utbildningsplan upprättas för alla elever som så önskar. Du kan ta enstaka lektioner som stöd till din privata utbildning, tag gärna med din privata lärare. Planerad utbildning är det vanligaste, vi planerar redan från början in "hela resan". De körlektioner som erfodras, halkbana, teoriprov samt när du skall köra upp. Intensivkurs, bra för dig som har "bråttom".

 

Automatväxlad bil

Vi har även utbildning på Automat växlad bil.

Övningskör i vår nya Audi Q2.


Teori

När du betalat ett startpaket eller teoriavgift får du dina böcker och kan börja med teoridelen av utbildningen. Du har fri tillgång till våra teoripass i grupp samt körkortsfrågor. Du har även tillgång till datorbaserade teorifrågor, repetitionsprov samt ett slutprov som påminner om Trafikverkets kunskapsprov. Samtliga prov kan göras hemifrån istället för på trafikskolan om det passar dig bättre.

Behöver du extra hjälp med teorin?
Vi har även lättlästa böcker och datafrågor med ljud.
Du kan även boka tid med någon av våra lärare för muntlig genomgång av teorifrågorna.
För mer information kontakta oss på 060 – 61 85 25


Finansiering

Vi utformar en personlig utbildningsplan efter dina förkunskaper och behov. Utifrån detta gör vi en preliminär kostnadsberäkning som vi stämmer av under utbildningens gång. Vid behov hjälper vi dig med räntefri finansieringen i upp till 24 månader genom Resurs Bank.


Körutbildning

Parallellt med teorin tar du dina körlektioner. Har du en privat handledare så är den välkommen att följa med i bilen under lektionerna. Då är det enklare att veta vilka moment ni ska öva på hemma. 

Glöm inte att ta med dig giltig legitimation vid varje körlektion.


Intensivutbildning

Passar för dig som har goda förkunskaper och som under dagtid kan ägna dig helt åt körkortsutbildning under ca 3 veckor. OBS! Boka i god tid.


Planerad utbildning

Passar för dig som vill vara färdig till ett visst datum!

Vi planerar in när du skall göra teoriprov och körprov på Trafikverket. Om du inte hinner bli klar med din utbildning till utsatt datum kan vi naturligtvis flytta fram tiden. Du planerar med din lärare vid första körlektionen. OBS! Boka i god tid.


Traditionell utbildning

Du kör då och då när det passar dig, normalt 1-3 gånger per vecka. Denna utbildning lämpar sig för dig som samtidigt skall hinna med skolan eller arbetet. Självklart kan vi köra lite hårdare de veckor du har möjlighet


Mörkerkörning

Om du ska köra upp under perioden november-februari är en lektion i mörkerkörning obligatorisk.

 

Teoriprov & uppkörning

När du och läraren känner att du är redo, kan tid bokas för kunskapsprov och uppkörning. Proven kan göras samma dag eller max 2 veckor efter varandra. Man skall genomföra båda proven även om ett av dem inte blir godkända. Blir man inte godkänd kan man få en ny tid inom giltighetstiden (2 månader).

City Trafikskola förbehåller sig rätten att flytta sammanhållet förarprov om utbildningsplanens mål inte uppnås under kursens gång. 

 

Glöm inte att ta med dig giltig legitimation!